Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /usr/home/siervascj.net/web/wp-includes/plugin.php on line 600 Paraguai - Serventes del Sagrat Cor de Jesús Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /usr/home/siervascj.net/web/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/siervascj.net/web/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5843
938 852 752

Paraguai

Serventes a Paraguai

Les germanes Serventes d’aquesta comunitat tenen una preciosa missió. En la seva pròpia llar han creat un espai per donar de menjar i oferir classes de reforç escolar a nens i nenes, i adolescents del barri. A més tenen una zona al costat de la seva casa on acullen a un grup reduït de joves universitàries. A la mateixa casa es reuneixen amb joves del grup MEJ als quals acompanyen personal i espiritualment a través d’espais d’oració i de formació.

Treballen també amb moltes famílies del barri. Una vegada a la setmana van al mercat molt de matí portant pa i llet calenta per lliurar als quals estan allí venent, moltes vegades, nens i adolescents, encara que no neguen el seu aliment a aquells que s’apropin a elles.
El nostre Fundador Joan Collell ens deia: “No es cansin de cansar-se per Déu i les joves obreres”