Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /usr/home/siervascj.net/web/wp-includes/plugin.php on line 600 Mozambique - Serventes del Sagrat Cor de Jesús Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /usr/home/siervascj.net/web/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/siervascj.net/web/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5843
938 852 752

Moçambic

Missió Alua

Aquesta missió s’ha obert fa uns pocs anys. L’idioma que parlen és el portuguès. En ella hi ha dos germanes Serves i una germana comboniana. Totes comparteixen la seva vida i el seu amor en la missió de Alua, en una llar que s’ha creat expressament per a un grup de joves entre els 13 i els 20 anys, a les quals acullen mentre estudien a l’escola que hi ha en Alua. A més d’aquest servei, realitzen un altre amb els nens més desnutrits i malalts.

Ensenyen a les mares com alimentar-los i els fan un seguiment de pes per ajudar-los a tirar endavant. Promocionen al costat de les religioses combonianas projectes de formació amb les dones. I visiten petites comunitats situades més a l’interior i més pobres per compartir amb elles la Celebració de la Paraula una vegada al mes.

El nostre Fundador Joan Collell ens deia: “No es cansin de cansar-se per Déu i les joves obreres”.