Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /usr/home/siervascj.net/web/wp-includes/plugin.php on line 600 Madrid - Serventes del Sagrat Cor de Jesús Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /usr/home/siervascj.net/web/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/siervascj.net/web/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5843
938 852 752

Madrid

Residència i Casa Nazareth

Residència d’estudiants: Aquesta residència situada a la ciutat de Madrid, és una casa que acull a joves universitàries que vénen a estudiar a aquesta ciutat i a treballadores. Hi ha una comunitat de germanes Serventes que viuen amb elles, que les acompanya, les acull i les fa sentir-se com si estiguessin a la seva pròpia casa. La seva vocació i el seu lliurament és estimar-les i cuidar-les. El nostre Fundador ens deia: “Estimin a les joves com a joies d’infinit valor”.

Casa Nazareth: És la casa d’acolliment i de formació del noviciat. Està situada a la ciutat de Madrid i en ella resideix una comunitat de germanes Serventes que acompanya, estimula i comparteix la seva vida i la seva vocació amb les novícies. És una comunitat que comparteix també la missió amb els emigrants, en projectes inter-congregacionals de solidaritat i acolliment. El nostre Fundador Joan Collell ens deia: “No es cansin de cansar-se per Déu i les joves obreres”.